Balance board Gyroboard – proprioception

Dit  » balance board  » kan worden gebruikt op alle gebieden van sport en revalidatie . Gyroboard helpt bij preventie , revalidatie en herstel van het lichaam na blessures en helpt bij de ontwikkeling van vaardigheden voor elke beweging van het lichaam . Het board is gepositioneerd op een “onstabiel” steunpunt waardoor het board in onverwachte richtingen draait en daardoor condities creëert die het evenwichtsgevoel van lichaam en hersenen stimuleren.

Gyroboard is ontworpen voor revalidatie, training of voor fitness thuis. Het board kan 360 graden, volledig vastgezet worden of op een 45 graden positie. Het board “buigt” naar van voren naar achteren, van links naar rechts.

Gyroboard is ideaal voor basis versterken , coördinatie en behendigheid , alsmede het verbeteren van het evenwicht . Het « all in one  » board veersterk elke spier in je lichaam als geen   ander fitnessapparatuur of sport .

Het unieke remmechanisme van Gyroboard maakt het mogelijk om de rotatie snelheid en de “verdraaiing” van het board te beheersen of het board te blokkeren waardoor men het board aanpast aan de betreffende oefeningen. De silent blocks van het Gyroboard mechanisme zijn verstelbaar waardoor de gebruiker de snelheid en stabiliteit van de Gyroboard kan aanpassen aan zijn niveau.

Handig: de “legs” van de Gyroboard kunnen er makkelijk aan en af “geklikt” worden waardoor men de Gyroboard makkelijk in de bijgeleverde tas kan meenemen.

Voordelen Gyroboard : uithoudingsvermogen, kracht , flexibiliteit, snelheid , coördinatie , behendigheid , nauwkeurigheid . Keyword : proprioception.

Doelgroep : Fysiotherapeuten , sporttrainers , topsporters , sportclubs , fitness centrum , voor u .